Strona 10 z 15
Trendy w opakowaniach 2019 - zaprojektowane do recyklingu
Nr 1 wśród trendów opakowaniowych to wg Innova Market Insights Zaprojektowane do recyklingu. Ogromne zainteresowanie mediów tematem plastików....Czytaj więcej…
Błędy pracowników generują 11% strat żywności na etapie produkcyjnym, a producenci wyrzucają średnio 1 z każdych wytworzonych 35 ton.
Błędy ludzkie, wynikające z braku ustandaryzowanych procedur i niewystarczającego przeszkolenia pracowników, są podstawowymi czynnikami powodującymi straty żywności.Czytaj więcej…
Pokolenie Z – łatwy, czy trudny klient?
Za nieco ponad dekadę będą stanowili 33% wszystkich konsumentów świata, ze wszystkich opisanych generacji są najspójniejszą grupą...Czytaj więcej…
Iffa 2019, 4-9.05 2019, Frankfurt nad Menem
Największe międzynarodowe targi dla przemysłu mięsnego, Iffa, obchodzą w tym roku 70-te urodziny.Czytaj więcej…
Spyce Robotic Kitchen
Czy człowiek jest jeszcze potrzebny?Nad prawidłowym funkcjonowaniem tej bostońskiej restauracji czuwają inżynierowie i mechanicy.
Czytaj więcej…