TRENDY

Trendy w opakowaniach 2019 - zaprojektowane do recyklingu

Nr 1 wśród trendów opakowaniowych to wg Innova Market Insights Zaprojektowane do recyklingu. Ogromne zainteresowanie mediów tematem plastików....

Czytaj więcej…

Błędy pracowników generują 11% strat żywności na etapie produkcyjnym, a producenci wyrzucają średnio 1 z każdych wytworzonych 35 ton.

Błędy ludzkie, wynikające z braku ustandaryzowanych procedur i niewystarczającego przeszkolenia pracowników, są podstawowymi czynnikami powodującymi straty żywności.

Czytaj więcej…

Pokolenie Z – łatwy, czy trudny klient?

Za nieco ponad dekadę będą stanowili 33% wszystkich konsumentów świata, ze wszystkich opisanych generacji są najspójniejszą grupą...

Czytaj więcej…

Iffa 2019, 4-9.05 2019, Frankfurt nad Menem

Największe międzynarodowe targi dla przemysłu mięsnego, Iffa, obchodzą w tym roku 70-te urodziny.

Czytaj więcej…

Spyce Robotic Kitchen

Czy człowiek jest jeszcze potrzebny?
Nad prawidłowym funkcjonowaniem tej bostońskiej restauracji czuwają inżynierowie i mechanicy.

Czytaj więcej…

TRENDY, NOWOŚCI
WYDARZENIA 

 Chcesz otrzymywać nasz miesięcznik informacyjny?

Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celu poprawy funkcjonalności serwisu oraz gromadzenia danych analitycznych. Możesz określić warunki przechowywania oraz uzyskiwania dostępu do plików cookie w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Więcej możesz przeczytać tutaj.