Pfiffpol

Gazeta branżowa

Pfiffpol nr 55 już jest gotowy do pobrania. W tym numerze m.in.:


Trendy spożywcze 2025

Jak co roku, przedstawiamy podsumowanie trendów spożywczych według Innova Market Insights i Mintel .

 

Wielkanocne inspiracje

Przedstawiamy kilka pomysłów na kiełbasy białe, kiełbasy wędzone-parzone oraz tradycyjne pasztety z czystą etykietą.

 

Fuzja smaków i odkrywanie świata

Owocowe, słodkie i pikantne smaki na grill w zgodzie z najnowszymi trendami.

 

Grillowy smak grilla

Klasyczny smak grillowanych mięs, od których nie da się oderwać.

 

Temat z zakładu

Nowa seria: Nasi technolodzy wyjawiają kilka problemów, z jakimi często spotykają się zakłady i jak sobie z nimi poradzić.

 

Bazy sosów w proszku

Sposób na błyskawiczną produkcję niezawodnych, kompletnych smakowo sosów.

 

 

 

 

 

TRENDY, NOWOŚCI
WYDARZENIA 

 Chcesz otrzymywać nasz miesięcznik informacyjny?

Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celu poprawy funkcjonalności serwisu oraz gromadzenia danych analitycznych. Możesz określić warunki przechowywania oraz uzyskiwania dostępu do plików cookie w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Więcej możesz przeczytać tutaj.