PFIFFPOL

Gazeta branżowa

Pfiffpol nr 53 już jest gotowy do pobrania. W tym numerze m.in.:


Trendy spożywcze na 2024

Krótko opisujemy czołowe trendy, które zdominują branżę spożywczą w 2024 roku.

 

Naturalne przedłużanie trwałości

Pokazujemy innowacyjne, naturalne środki przedłużające trwałość i zapewniające bezpieczeństwo produktom mięsnym bez numerów E w składzie

 

Mięsa i kiełbaski grillowe

Przedstawiamy nasze propozycje na sezon grillowy.

 

Bezpieczeństwo bez azotynu

Wyjaśniamy zmiany w przepisach odnośnie stosowania azotynów i proponujemy rozwiązanie pomagające przygotować się na ich wprowadzenie.

 

Inwex Fiber

Przedstawiamy grupę błonników do różnych zastosowań.

 

 

 

 

 

TRENDY, NOWOŚCI
WYDARZENIA 

 Chcesz otrzymywać nasz miesięcznik informacyjny?

Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celu poprawy funkcjonalności serwisu oraz gromadzenia danych analitycznych. Możesz określić warunki przechowywania oraz uzyskiwania dostępu do plików cookie w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Więcej możesz przeczytać tutaj.