WYDARZENIA


W dniu 20.05.2015 odbyła się organizowana przez Inwestel konferencja „Trendy żywieniowe 2016 – 2020”. Poszczególni prelegenci przedstawili szerokie podejście do tematu trendów, obejmujące zarówno zachowania konsumenckie, jak i zmiany zachodzące w segmencie handlu detalicznego. Uczestnicy mieli możliwość zapoznania się również z tematyką tworzenia strategii innowacyjnych i nowoczesnymi metodami zapewniania bezpieczeństwa żywności. Konferencję zakończyła, ciesząca się ogromnym zainteresowaniem uczestników, prezentacja i degustacja innowacyjnych produktów przygotowanych przez firmy Inwestel i Van Hees.


Zapraszamy do pobrania prezentacji, przedstawionych w trakcie konferencji:


Trendy żywieniowe i nowa rola mięsa

Hanni Ruetzler – future food studio

Trendy żywieniowe w Niemczech

Michael Jakobi – Fleisch Marketing

Badaj i chroń

Dieter Elsser – Gravesen – ISI Food Protection




Prelegenci

Konferencja prowadzona była przez światowej sławy
profesjonalistów, badaczy i naukowców:

Hanni Ruetzler

future food studio

Michael Jakobi

Fleisch Marketing

Dieter Elsser

ISI Food Protection

Rolf Haeussler

Van Hees GmbH

Honorata Jarocka

Mintel

Zbigniew Oczadły

Ergo solutions


Organizatorzy konferencji:





Partnerzy merytoryczni:








Patronat medialny:


TRENDY, NOWOŚCI
WYDARZENIA 

 Chcesz otrzymywać nasz miesięcznik informacyjny?

Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celu poprawy funkcjonalności serwisu oraz gromadzenia danych analitycznych. Możesz określić warunki przechowywania oraz uzyskiwania dostępu do plików cookie w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Więcej możesz przeczytać tutaj.