Receptury produktów

Innowacyjne produkty z orzechami i ziarnami

Panująca obecnie moda na orzechy i ziarna nie może ominąć produktów mięsnych. Pokazujemy innowacyjne zastosowania orzechów i ziaren w pasztetach, szynkach i kiełbasach.

Poznaj nasze receptury

Specjalności bawarskie

Zainspirowani regionalnymi produktami prosto z Bawarii przedstawiamy wybrane receptury. Bawarska pieczeń Leberkäse, monachijskie kiełbaski białe oraz tradycyjny czerwony salceson to produkty, które powinny znaleźć wielbicieli również na polskim rynku.

Poznaj nasze receptury

TRENDY, NOWOŚCI
WYDARZENIA 

 Chcesz otrzymywać nasz miesięcznik informacyjny?

Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celu poprawy funkcjonalności serwisu oraz gromadzenia danych analitycznych. Możesz określić warunki przechowywania oraz uzyskiwania dostępu do plików cookie w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Więcej możesz przeczytać tutaj.