Receptury produktów

Receptury tradycyjne w nowej odsłonie

Powrót do tzw. „dawnych smaków” i naturalnych metod produkcji oraz „prostota” listy składników to współcześnie główne trendy w przemyśle spożywczym. Zastosowanie tradycyjnych receptur wędlin przy współczesnych metodach produkcji, dla wielu jednak stanowi wyzwanie. Zespół naszych technologów postanowił zmierzyć się z tym zadaniem i opracował grupę produktów łączących tradycyjną recepturę oraz nowoczesne rozwiązania.

Poznaj nasze receptury

Kiełbaski na grilla

Przedstawiamy serię czterech oryginalnych mieszanek przyprawowych do kiełbasek grillowych. Smaki zainspirowane lokalnymi specjałami z czterech różnych zakątków świata świetnie urozmaicą tradycyjnego grilla i zaspokoją podniebienia najbardziej wybrednych smakoszy.

Poznaj nasze receptury

Produkty wegetariańskie

Produkty bez udziału mięsa to już poważny trend w branży spożywczej. Sięgają po nie chętnie nie tylko wegetarianie, ale też osoby ograniczające spożycie mięsa. W nadchodzącym sezonie grillowym konieczne wydaje się uzupełnienie oferty o przynajmniej jeden rodzaj kiełbasek wegetariańskich. Zachęcamy do wypróbowania nowych receptur.

Poznaj nasze receptury

Innowacyjne produkty z orzechami i ziarnami

Panująca obecnie moda na orzechy i ziarna nie może ominąć produktów mięsnych. Pokazujemy innowacyjne zastosowania orzechów i ziaren w pasztetach, szynkach i kiełbasach.

Poznaj nasze receptury

Specjalności bawarskie

Zainspirowani regionalnymi produktami prosto z Bawarii przedstawiamy wybrane receptury. Bawarska pieczeń Leberkäse, monachijskie kiełbaski białe oraz tradycyjny czerwony salceson to produkty, które powinny znaleźć wielbicieli również na polskim rynku.

Poznaj nasze receptury

TRENDY, NOWOŚCI
WYDARZENIA 

 Chcesz otrzymywać nasz newsletter?