Praca

PracaStaż
W ciągu ostatnich kilku lat nasza firma umocniła swoją pozycję w tworzeniu innowacyjnych receptur i wyrobów w zgodzie ze zmianami trendów żywieniowych. Jesteśmy bliżej klienta i wspólnie tworzymy produkty. Rozwijamy się i rozwijamy zespół fachowców współpracujących z klientami. Dlatego poszukujemy odpowiednich osób na stanowisko:

TECHNOLOG PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO

Kierownik regionu

Region: wybrany region w Polsce

Zakres obowiązków:
  • Pozyskiwanie i utrzymywanie kontaktów z klientami firmy w wybranym regionie
  • Współpraca z klientami i doradztwo technologiczne
  • Wykonywanie prób technologicznych w naszej pracowni i zakładzie klienta
Wymagania:
  • Wykształcenie w zakresie technologii przetwórstwa mięsa
  • Co najmniej dwa lata doświadczenia w pracy w zakładzie mięsnym
  • Prawo jazdy kategorii B
  • Łatwość nawiązywania kontaktów, otwartość, kreatywność.
  • Systematyczność, umiejętność planowania i organizacji czasu pracy
Oferujemy:
  • Pracę na pełen etat
  • Wynagrodzenie podstawowe plus premie uzależnione od wyników
  • Niezbędne narzędzia pracy
  • Szkolenia

Zgłoszenia prosimy kierować na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. z dopiskiem technolog.


Podsumowanie projektu: "Wspieramy młodych technologów"


Kończymy program stażu i praktyk dla młodych technologów. Celem projektu było pozyskanie młodych absolwentów kierunku: „Technologia żywności i żywienie człowieka” i przygotowanie ich do dalszej pracy w naszej firmie.

Wśród kilkudziesięciu zgłoszeń, wybraliśmy trzy osoby, z czego dwie już zakończyły praktyki w zakładach produkcyjnych i rozpoczną niedługo swoją pierwszą samodzielną pracę pod okiem doświadczonego technologa.

Projekt uznajemy za udany, ponieważ zyskaliśmy młodych i ambitnych pracowników, którzy dysponują nie tylko wiedzą teoretyczną, ale też mają świadomość, jak wygląda zawód technologa w praktyce.







TRENDY, NOWOŚCI
WYDARZENIA 

 Chcesz otrzymywać nasz newsletter?